tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post2472440300429937031..comments2023-12-19T17:49:29.232+02:00Comments on Chez Jasu: Unkarilainen gulassi Chez Jasuhttp://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-27300331146038759612013-01-22T22:41:50.831+02:002013-01-22T22:41:50.831+02:00Olette, pojat, ihan oikeassa tuossa keittoasiassa....Olette, pojat, ihan oikeassa tuossa keittoasiassa. Tämä nyt oli vaan "yhdenlainen versio gulassihenkisestä teemasta", joksi se tietysti olisi pitänyt otsikossakin nimetä.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-36088044538203374042013-01-21T07:20:45.883+02:002013-01-21T07:20:45.883+02:00Komppaan Mattia, gulassi on keitto ja tämä pata ku...Komppaan Mattia, gulassi on keitto ja tämä pata kulkee usein nimellä pörkölt, joka tarkoittaa sananmukaisesti "paahdettu". Saman sanan voi bongata myös kahvipaketin kyljestä.Markusnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-10323757871778332252013-01-20T23:19:40.652+02:002013-01-20T23:19:40.652+02:00Aivan jumalainen kuva! Aivan jumalainen kuva! Hannelehttps://www.blogger.com/profile/10893841204826575483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-33026250814984556372013-01-19T19:46:24.714+02:002013-01-19T19:46:24.714+02:00Unkarissa gulassi on lihakeitto eikä pataruoka.
...Unkarissa gulassi on lihakeitto eikä pataruoka. <br /><br /> mattiMatti Rissanenhttps://www.blogger.com/profile/00808906845917313109noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-80722110132047708422013-01-16T09:57:47.661+02:002013-01-16T09:57:47.661+02:00Huokaus, ei tosiaan toivoakaan nauttia uuden sadon...Huokaus, ei tosiaan toivoakaan nauttia uuden sadon raparpereista helmikuussa! :-D<br /><br />Mahtavan näköinen pata, tuli hyvät tuoksut nenään jo pelkästä kuvasta.Riittahttp://masutoaitemu.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-60737286936275097822013-01-13T16:47:10.346+02:002013-01-13T16:47:10.346+02:00Onpa herkullisen näköinen ja kuuloinen ruoka, varm...Onpa herkullisen näköinen ja kuuloinen ruoka, varmasti juuri sopivaa talviruokaa :) nappaan siis reseptin talteen, tätä tekee mieli kokeilla itsekin!annemihttp://www.lily.fi/palsta/52-weeks-deliciousnessnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-12741302382748269032013-01-12T21:11:41.703+02:002013-01-12T21:11:41.703+02:00Säilötyillä kirsikkatomaateilla tarkoitin tässä ih...Säilötyillä kirsikkatomaateilla tarkoitin tässä ihan sellaisia tölkkiin pistettyjä kokonaisia kirsikkatomaatteja. Ainakin Mutti tekee sellaisia. <br /><br />Savustettu paprikajauhe, jota käytän on tällaista: http://www.delideli.fi/fin/?sivu=tuote&id=208<br />Kuten Chef Jones mainitsi, niin vastaavia löytyy nykyään ihan marketeistakin.<br /><br />Ei meillä tule neljässä viikossa raparperia. EIkä neljässä kuukaudessakaan. Korjasin vähän tuota tekstin kielimuotoa ;)Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-25872476321313241402013-01-12T16:38:50.396+02:002013-01-12T16:38:50.396+02:00Kyllä se niin on, että tällaiset pataruoat ovat ta...Kyllä se niin on, että tällaiset pataruoat ovat talviruokien aatelia. Ihan tunsin maun jo kielelläni.Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-87154363033492799862013-01-12T10:31:25.624+02:002013-01-12T10:31:25.624+02:00Kyllä teillä on Kirkkonummella aika pitkä kasvukau...Kyllä teillä on Kirkkonummella aika pitkä kasvukausi, jos raparperia saa jo neljän viikon päästä ;-)<br /><br />Meilläkin keiteltiin juuri gulassia, tosin soppaa. Hyvää oli sekin, mutta nuo grillatut paprikat otan kyllä seuraavan kerran testiin.Jonnahttp://www.suolaajahunajaa.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-32789595562378998552013-01-12T09:38:48.870+02:002013-01-12T09:38:48.870+02:00Tosiaan ehtaa talviruokaa. Nam!
Mielenkiintoisen ...Tosiaan ehtaa talviruokaa. Nam! <br />Mielenkiintoisen oloinen toi kirja, pitää tutustua!Jokihaka Kokkaahttps://www.blogger.com/profile/17141096288138615640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-86228082723418984612013-01-11T23:40:21.783+02:002013-01-11T23:40:21.783+02:00Savupaprikaa saa melkein joka super ja citymarkete...Savupaprikaa saa melkein joka super ja citymarketeista. Just loppu oma Espanjasta tuotu savupaprika. Ostin hieman epäillen tilalle Santa Marian versioo. Yllätyin, yhtä hyvää ellei parempaa, tuoksu ja maku aivan loistavaa. Santa Marian versioo ei tarvi edes käyttää sen enempää... Säilötyt kirsikkatomaatit on ainaki helppoa tehdä itse? Ja jasu, jälleen herkullista settiä!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-67262240914090743882013-01-11T21:44:08.221+02:002013-01-11T21:44:08.221+02:00Hei,
kuulostaa tosi hyvältä.
Muutama kysymys: savu...Hei,<br />kuulostaa tosi hyvältä.<br />Muutama kysymys: savustettu paprikajauhe? Myydäänkö tätä jossain? Entä säilötyt kirsikkatomaatit? Eli koordinaatteja kaivataan.<br />UllaKatanataöhttps://www.blogger.com/profile/09356782672988720790noreply@blogger.com