tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post333917155009344303..comments2023-12-19T17:49:29.232+02:00Comments on Chez Jasu: Kevään kuplivat simatChez Jasuhttp://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-72669338029873641032015-05-05T19:45:46.864+03:002015-05-05T19:45:46.864+03:00Vuosien varrella olen tullut siihen tulokseen, ett...Vuosien varrella olen tullut siihen tulokseen, että jos ohjeessa lukee sokeria 250g ja fariinisokeria 250g, on tulos huomattavasti parempi, kun jättää vaalean sokerin pois ja vaihtaa ohjeeseen fariinisokeria 500g. No sullahan näkyikin olevan pelkkää fariinisokeria. Ja jotenkin värikin on paljon syvemmän simainen kuin jos osa olisi vaalea sokeria. Liian vaalea sima ei saa simamoodia päälle. <br /><br />Polkkapossuhttps://www.blogger.com/profile/05134730707313518351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-3026268946858451232015-05-01T15:38:31.108+03:002015-05-01T15:38:31.108+03:00Joo, tosi herkkiä kuvia. Mä tapaan laittaa 2 sitru...Joo, tosi herkkiä kuvia. Mä tapaan laittaa 2 sitruunaa ja 2 appelsiinia. Joskus myös mandariinia. Ne sitrukset kannattaa lopuksi puristella vielä mukaan, joskus jos on ollut vanhoja appelsiineja olen puristanut niistäkin mehut mukaan. Appelsiini pyöristää simaa eikä se ole niin särmikästä ja "kuivaa" kuin pelkällä sitruunalla. :) Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-56439574135835840952015-04-28T18:17:22.280+03:002015-04-28T18:17:22.280+03:00Niin hienot kuvat ja hauska vapputunnelma!!Niin hienot kuvat ja hauska vapputunnelma!!Tiina Ghttp://www.maku.fi/blogit/fanni-kanelinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-28950519011777740782015-04-21T22:25:33.886+03:002015-04-21T22:25:33.886+03:00Tämä kiva simajuttusi sai minutkin ryhtymään toime...Tämä kiva simajuttusi sai minutkin ryhtymään toimeen, kiitos! Kerrankin olen ajoissa :)<br />Hannele/Omenaminttuhttps://www.blogger.com/profile/01886138177680897069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-53243875955919563842015-04-17T12:00:48.143+03:002015-04-17T12:00:48.143+03:00Ihanat kuvat.Viime vuonna tein simaa,sitä edellise...Ihanat kuvat.Viime vuonna tein simaa,sitä edellisenä vuonna oli räjähdys,eli en noudattanut tuota ohjetta;D Taidanpa mennä laittamaan simat alulle;DJaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-13594778489755638212015-04-17T10:20:59.038+03:002015-04-17T10:20:59.038+03:00Voi vitsit! En ole koskaan tehnyt itse simaa, mutt...Voi vitsit! En ole koskaan tehnyt itse simaa, mutta joka vuosi se maistuu yhtä hyvälle. Ehkä tämän postauksen innoittamana kokeilen tänä vuonna tehdä :)Teija / Lähdetään taashttp://lahdetaantaas.blogspot.fi/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-88268371707964538062015-04-17T09:58:48.946+03:002015-04-17T09:58:48.946+03:00Kiitos, Riikka! Siman kanssa variaation ovat kyllä...Kiitos, Riikka! Siman kanssa variaation ovat kyllä melkein rajattomat.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-88894994098337839752015-04-17T09:15:01.361+03:002015-04-17T09:15:01.361+03:00Oih, mitkä kuvat!! :)
Täytyykin laittaa viikonlopp...Oih, mitkä kuvat!! :)<br />Täytyykin laittaa viikonloppuna simat porisemaan, ajattelin kokeilla inkkarisokeria.Riikkahttps://www.blogger.com/profile/02814321277498636720noreply@blogger.com