tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post4849100441627714028..comments2023-12-19T17:49:29.232+02:00Comments on Chez Jasu: Riivitty lampaanniska, fattoush ja hummusChez Jasuhttp://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-87959857598505032282012-12-20T11:08:27.368+02:002012-12-20T11:08:27.368+02:00No nythän mä vasta hokasin! Niinpä olen haastanut ...No nythän mä vasta hokasin! Niinpä olen haastanut ;)<br /><br />Katsotaanpa josko jotain tuollaista värkkäisi sitten tammikuussa.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-87182513230558357112012-12-17T22:05:50.740+02:002012-12-17T22:05:50.740+02:00...niin sitä minä vaan, että itte oot haastanu mei......niin sitä minä vaan, että itte oot haastanu meitä kylään.... :DNannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-59097808608774558612012-12-17T15:08:54.616+02:002012-12-17T15:08:54.616+02:00:D
Mikäslainen haaste tarkemmin on tulossa. Lupaa...:D<br /><br />Mikäslainen haaste tarkemmin on tulossa. Lupaan varmasti osallistua tammikuussa, vaikka sainkin juuri eilen täydellisen lihan tähän haasteeseen. Joutunen vaan tekemään sen vielä tämän vuoden puolella...Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-87596003529265918812012-12-17T15:04:28.965+02:002012-12-17T15:04:28.965+02:00Piti oikein miettiä, etteikö tuossa tosiaan ollut ...Piti oikein miettiä, etteikö tuossa tosiaan ollut valkosipulia, mutta ei ollut. Ja oli kyllä hyvää ilmankin.<br /><br />Jeera on kuminaa, jota käytetään tosi yleisesti Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä ja Intiassa. Kuitenkin ihan eri mauste kuin suomalainen "näkkärikumina"Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-18079678458556719042012-12-15T11:00:52.109+02:002012-12-15T11:00:52.109+02:00Tämä on niin mun ruoka, Tapaan aina pääsiäisenä te...Tämä on niin mun ruoka, Tapaan aina pääsiäisenä tehdä riivittyä lammasta eli aivan liian harvoin, ja täs on just superit lisäkkeetkin. En kyllä siivoile mitään rasvoja ennen paistoa edes.<br />Haastan sut sitten tammikuussa hauduttamaan jotakin pitkällistä nyhtölihaa leivinuunissa... pääset helpolla ja saat suurimmat kehut :)Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-1264086623655870292012-12-14T20:19:42.785+02:002012-12-14T20:19:42.785+02:00Eikö maistunutkin hyvältä ilman valkosipuliakin!!!...Eikö maistunutkin hyvältä ilman valkosipuliakin!!!<br />Mitä jeera on?<br />Muista ne kielet! Sumakin hakureissulla varmaan ...akileijahttps://www.blogger.com/profile/01037863677183473745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-59483710869875721432012-12-14T15:38:52.129+02:002012-12-14T15:38:52.129+02:00Kivaa, jos syöjiä olisi ollut perheen lisäksi muit...Kivaa, jos syöjiä olisi ollut perheen lisäksi muitakin. Lihaa oli melko reippaasti. Tällaista ruokaa ei vaan helposti ala tekemään vieraille, kun tekee ensimmäistä kertaa, eikä oikeasti tiedä millainen lopputulos yhtään on.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-48333939112612370562012-12-14T15:36:47.228+02:002012-12-14T15:36:47.228+02:00Kiitos! Sumakkia olen löytänyt Hakaniemen halista ...Kiitos! Sumakkia olen löytänyt Hakaniemen halista siitä maustekaupasta Reinin Lihaa vastapäätä.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-87096432345894306312012-12-14T15:35:37.659+02:002012-12-14T15:35:37.659+02:00Juu. Isolla Alkukirjaimella.Juu. Isolla Alkukirjaimella.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-16441032645939252182012-12-14T15:34:59.468+02:002012-12-14T15:34:59.468+02:00Vähän tässä on sellainen "pulled pork" -...Vähän tässä on sellainen "pulled pork" -meininki. Meillä kun ei oikein possua syödä, niin käytetään sitten lammasta. Jos valmistat, niin olisi kiva kuulla mitä tykkäsit.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-87803407106845281982012-12-14T15:30:48.031+02:002012-12-14T15:30:48.031+02:00Olihan se tosi hyvää, kun ei ole kasvissyöjä...Olihan se tosi hyvää, kun ei ole kasvissyöjä...Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-56693635366066565332012-12-14T15:29:27.499+02:002012-12-14T15:29:27.499+02:00Suosittelen. Varmaan muutakin osaa voisi käyttää, ...Suosittelen. Varmaan muutakin osaa voisi käyttää, mutta niskan rasvaisuus toimi tuossa kyllä hyvin.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-34161621079622614052012-12-14T15:27:53.435+02:002012-12-14T15:27:53.435+02:00Kiitos Hannele! Pitkä ja pehmeä lämpö tekee tosiaa...Kiitos Hannele! Pitkä ja pehmeä lämpö tekee tosiaan lihalle hyvää. Tietäähän sen jo saunastakin.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-11543786412536555402012-12-14T09:32:02.744+02:002012-12-14T09:32:02.744+02:00Olin myyty jo tuossa "riivitty lampaanniska&q...Olin myyty jo tuossa "riivitty lampaanniska" kohdassa. Tätä ruokaa olisin mieluusti ollut nauttimassa!Liisahttp://www.lily.fi/palsta/kivistossanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-66587779755588927492012-12-14T09:02:50.188+02:002012-12-14T09:02:50.188+02:00Tuo näyttää ihan liian hyvältä... ja mistä olet lö...Tuo näyttää ihan liian hyvältä... ja mistä olet löytänyt sumakkia ? Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-37779275272650583802012-12-14T08:53:51.692+02:002012-12-14T08:53:51.692+02:00No niin, nyt ollaan kyllä Oikeiden Asioien äärellä...No niin, nyt ollaan kyllä Oikeiden Asioien äärellä.Marihttp://www.lily.fi/palsta/kivistossanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-53680392229133879842012-12-14T08:38:17.192+02:002012-12-14T08:38:17.192+02:00Voi nam! Olen syksyn aikana syönyt enemmän lammast...Voi nam! Olen syksyn aikana syönyt enemmän lammasta kuin koskaan ja possusta tehnytkin tälläistä riivittyä settiä, mutta en ole sitten lampaasta keksinyt. Näyttää niin hyvältä, että on hyppäsi (huolestuttavan pitkän) to cook -listani kärkeen! Lampaan seuraan sopii varmasti tosi hyvin tuollainen mausteseos. Lisäksi kuva on upea! :) Sinihttps://www.blogger.com/profile/11667640016454549792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-44181137352737425232012-12-14T07:43:23.315+02:002012-12-14T07:43:23.315+02:00Vau! Tuon on täytynyt olla herkullista!Vau! Tuon on täytynyt olla herkullista!Jokihaka Kokkaahttps://www.blogger.com/profile/17141096288138615640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-47734199388415325742012-12-14T00:09:50.432+02:002012-12-14T00:09:50.432+02:00Tämä ei voi olla kuin hyvää! Pakko itsekkin kokeil...Tämä ei voi olla kuin hyvää! Pakko itsekkin kokeilla, valitettavasti niska on jo syöty pakkasesta jos en väärin muista.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08135873459156915322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-75901802727027703902012-12-13T23:19:11.359+02:002012-12-13T23:19:11.359+02:00Huumaava kuva ja melkein liian hyvännäköinen ruoka...Huumaava kuva ja melkein liian hyvännäköinen ruoka. Kahdeksantoistatuntia leivinuunin pehmeässä lämmössä tietää taatusti hyvää lihaa. Tuli nälkä.Hannelehttps://www.blogger.com/profile/10893841204826575483noreply@blogger.com