tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post5475687813060833245..comments2023-12-19T17:49:29.232+02:00Comments on Chez Jasu: TryffelimozzarellatChez Jasuhttp://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-68430741744651122122011-02-16T14:09:18.149+02:002011-02-16T14:09:18.149+02:00Vihjeenä voin sanoa, ettei tryffeleitä (myöskään ö...Vihjeenä voin sanoa, ettei tryffeleitä (myöskään öljyä) kannata säilöä turhan pitkään. Varsinkaan avaamisen jälkeen.<br /><br />Olin kerran käymässä joulun alla Chez Dominiquen keittiössä, jossa tekivät lihakääröjä omalle porukalle lounasta. Kokki piilotti yhteen kääröön tryffelilastuja. Toisilla on vähän erilaiset mantelit ja joulupuurot.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-71687900416063110282011-02-16T12:38:18.652+02:002011-02-16T12:38:18.652+02:00Minulla on kaksi pientä tryffeliä lasipurkissa, ha...Minulla on kaksi pientä tryffeliä lasipurkissa, hankin ne Eiringiltä joulun alla ja ne tuijottavat minua jääkaapista aina oven avatessani. En ole vielä uskaltautunut niistä mitään tekemään. En ole taitava risoton tekijäkään, mutta meinaan siihen uhrata nämä pelottavat pallerot, saa nähdä tuleeko syömäkelpoista. Ja semmoista öljyäkin olen tullut ostaneeksi, mutta en ole vielä pulloa avannut. Juuri sen ostettuani luin nuo yllämainitut kirjat ja harmittelin ostostani:)Uusanohttps://www.blogger.com/profile/11950409595966008007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-87137992987915047902011-02-15T17:17:26.581+02:002011-02-15T17:17:26.581+02:00Anni: kyllä nuo kirjat kannattaa lukea varsinkin, ...Anni: kyllä nuo kirjat kannattaa lukea varsinkin, jos saat jostain lainaksi. Kritiikillä niihin tietysti täytyy suhtautua. En esimerkiksi ymmärrä kirjoittajan kauhistelua siitä, että valmisruoissa käytetään aineita, joita löytyy myös esim. shampoista. Eihän se mitenkään automaatisesti tee niistä pahoja. Käytetään shampoon valmistuksessa vettäkin!<br /><br />Voisula: kaikki joiden nimessä on tryffeli on kallista... Paitsi ne joulusuklaat, mutta se onkin vähän eriasia. Hauska kuulla mitä tryffelivoista aiot tehdä.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-67441686143852184562011-02-14T12:04:03.954+02:002011-02-14T12:04:03.954+02:00Tryffeliä ei tryffeliä?! Minä teen kyllä heräteost...Tryffeliä ei tryffeliä?! Minä teen kyllä heräteostoksia kun joku asia sytyttää. Näin ostin pienen purkin tryffelivoita, sekin oli kallista. En ole vielä avannut purkkia. Usko on suuri, että se sisältää aitoa tryffeliä. Suunnitelmat on kyllä, mitä siitä teen. Sinun salaatti näyttää herkulliselle ja kuulostaa hienolle: tryffelimozzarellat! Hyvää Ystävänpäivää teidän perheellenne!Voisulahttps://www.blogger.com/profile/02753210915231971475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-44017367152756736562011-02-12T00:06:10.862+02:002011-02-12T00:06:10.862+02:00Mua ei ihmetyttäisi yhtään vaikka ne tummat hiutal...Mua ei ihmetyttäisi yhtään vaikka ne tummat hiutaleetkin olisi huijausta. Oon kuitenkin törmännyt monesti siihen selitykseen että oikea tryffeliöljy on vain niin kallista ettei sitä oikein saa mistään. Ylipäänsä tuntuisi hullulta että olisi olemassa joku luksustuote joka ois ihan puhtaasti kusetusta. Miksi ois keksitty tryffeliöljy jos siinä ei alun alkaenkaan ikinä olisi ollut hipaustakaan tryffeliä...<br /><br />Suhtaudun aika penseästi Mats-Erikiin. Ajattelin lukea ne kirjat ja tehdä niistä postauksen mutta saa nähdä. Liian mustavalkoista ja sensaatiohakuista, kyllä.Annihttps://www.blogger.com/profile/03659695465784761468noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-34208230461716310722011-02-11T22:54:06.472+02:002011-02-11T22:54:06.472+02:00Kyllähän niissä öljypulloissa toisinaan on sellais...Kyllähän niissä öljypulloissa toisinaan on sellaisia tummia hiutaleita.<br /><br />Tietoni perustuu vain noihin Nilssonin kirjoihin, joissa asia kerrottiin aika yksiselitteisesti: maku tulee aromeista. <br /><br />Kirjat toisaalta ovat aika mustavalkoisia ja sensaatiohakuisia. Ja kyllä mäkin haluisin uskoa, että edes osa mausta tulisi aidosta tryffelistä.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-75809002139856744842011-02-11T09:47:16.435+02:002011-02-11T09:47:16.435+02:00Eikö tryffeliöljyssä silti joskus ole ihan oikeaa ...Eikö tryffeliöljyssä silti joskus ole ihan oikeaa tryffeliä? Aromijuttu johtuu ilmeisesti siitäkin että öljystä tulisi hullun kallista oikealla tryffelillä. Ehkä se oikea tryffeli on sitten jauhettua tms...Annihttps://www.blogger.com/profile/03659695465784761468noreply@blogger.com