tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post6028992265565447438..comments2023-12-19T17:49:29.232+02:00Comments on Chez Jasu: Parempaa suodatinkahviaChez Jasuhttp://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-85526600876294403642011-09-07T23:27:48.834+03:002011-09-07T23:27:48.834+03:00Paahtamisen ja jauhamisen tuoreus on tärkeää totta...Paahtamisen ja jauhamisen tuoreus on tärkeää tottakai. Kun on oma mylly niin, ei tule edes mieleen tehdä espressoa valmiiksi (siis paahtimolla) jauhetusta kahvista. Suodatinjauhatus karkeampana kestänee vähän paremmin aikaa. Näin olen ainakin itse kokenut.<br /><br />L: Jaksaa vaan odottaa. Ehkä se vielä joskus tulee.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-70352360467433127532011-09-07T07:39:31.026+03:002011-09-07T07:39:31.026+03:00Jasu, joko sä kohta bloggaat sun ikisuosituista es...Jasu, joko sä kohta bloggaat sun ikisuosituista espressoista ja cappuccinoista?<br /><br />LAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-3274294066688468022011-09-06T18:05:23.276+03:002011-09-06T18:05:23.276+03:00Lisävihje numero 0. Käytä vastajauhettuja papuja (...Lisävihje numero 0. Käytä vastajauhettuja papuja (tuoreita, kuten Mikko yllä mainitsi). Neljä minuuttia sitten jauhettu kahvi on vanhaa ja menettää ominaisuuksiaan... <br />Helpoin tapa päästä kahviharrastuksen alkuun on ostaa hyvä mylly ja vaikkapa pressopannu. Siitä voikin sitten siirtyä kahvin tilaamiseen pikkupaahtimoilta ja espressokoneen hankintaan. Omalla vastuulla :).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-10305931362376651392011-08-31T22:17:54.960+03:002011-08-31T22:17:54.960+03:00Lisävihjeitä:
1. Käytä mahdollisimman vastapaahd...Lisävihjeitä: <br /><br />1. Käytä mahdollisimman vastapaahdettua kahvia. Alle viikon ikäisen ja kuukauden ikäisen kahvin maussa on iso ero. Ja siitä kauemmaksi menee vain huonommaksi ja huonommaksi. <br />2. Jos vastapaahdettu kahvi alkaa houkuttamaan, kokeile Bodumin Peboa. Se ei suodata kahvin rasvoja pois ja kahvi saa täyteläisemmän maun. (Varoitus: jos käyttää vanhaa kahvia, niin saa härskiintyneen kahvirasvan maun)Mikko Särelähttps://www.blogger.com/profile/11957027213024679447noreply@blogger.com