tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post6601349070064884010..comments2023-12-19T17:49:29.232+02:00Comments on Chez Jasu: Kaalikääryleiden kunnian palautusChez Jasuhttp://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-55840444254694658122011-06-17T07:01:43.909+03:002011-06-17T07:01:43.909+03:00Varmaan löytyy netistäkin, minulla on repaleinen l...Varmaan löytyy netistäkin, minulla on repaleinen leike Hesarin kuukausiliitteestä jostain 80-luvun lopulta, veikkaan:) Voin tarvittaessa naputella sen sinulle, jollei muuten löydy. Kääryleitä sivellään ja hivellään pannulle muodostuvalla kerma-siirappiliemellä ja siirappia valutellaan mysimäisellä otteella muutenkin. Se on ohjeen hauskinta kohtaa:)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-5383997605770849022011-06-14T21:41:00.115+03:002011-06-14T21:41:00.115+03:00Ankerias Vipunen: Mieleenjääneet kouluruoat taitav...Ankerias Vipunen: Mieleenjääneet kouluruoat taitavat olla keikilla melkein samat. Hyvässä ja pahassa. Veriletuista en juuri piitannut, mutta pinaattilettujen syönnissä meillä kilpailtiin.<br /><br />Campasimpukka: Mysin ohje löytynee jostain netistä? Milläs noita muuten sivellään?<br /><br />Anzku: kiitos korjaukssta! Luonnollisesti sen on oltava kermaa.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-72513499052723133542011-06-13T14:05:25.597+03:002011-06-13T14:05:25.597+03:00Eikä ees kalakeiton lientä voi tehdä maidosta vaan...Eikä ees kalakeiton lientä voi tehdä maidosta vaan kermaa sen olla pitää! :PAnzkuhttps://www.blogger.com/profile/04871594140352400767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-33610377041726529392011-06-10T19:32:38.936+03:002011-06-10T19:32:38.936+03:00Minulla on tapanan noin kerran vuodessa, syyspuole...Minulla on tapanan noin kerran vuodessa, syyspuolella tehdä kaalikääryleitä Mysi Lahtisen ohjeella ja ne vievät kyllä kielen mukanaan, sen verran niiden valmistamiseen liittyy valelua ja sivelyä:)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-6495313705644794612011-06-08T01:14:11.828+03:002011-06-08T01:14:11.828+03:00Kumma juttu, mutta en yhtään muista koulun kaalikä...Kumma juttu, mutta en yhtään muista koulun kaalikääryleitä. Tillilihaa kyl inhosin. Maksalaatikkoa ja verilettuja syötiin sitten taas poikain kanssa kilpaa. Ne on suosikkeja vieläkin. Koulun kesäkeitto oli kamalaa, mutta sen kanssa sai aina grahamlihapiirakan, mikä lohdutti kovasti. Nykyään pidän myös kesäkeitosta. Oikein tehtynä se on suurta herkkua.Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.com