tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post9181132744865679869..comments2023-12-19T17:49:29.232+02:00Comments on Chez Jasu: GrillipizzaChez Jasuhttp://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-2146270722874961532009-07-13T09:55:04.390+03:002009-07-13T09:55:04.390+03:00Kyllä noilla jauhoilla sai ainakin tosi hyvän sitk...Kyllä noilla jauhoilla sai ainakin tosi hyvän sitkon taikinaan eli oli helppo kaulia ohut ja pyöreä pohja, joka ei hajonnut nostellessa. Samoin ei reikiä uhannut tulla missään vaiheessa. En tiedä sitten mikä oli jauhoista kiinni ja mikä vaan sattumaa, mutta oli helpompi työstää kuin monesti muulloin.<br /><br />Ajattelin seuraavaksi kokeilla grillissä samaa ilman tomaattiakastiketta ja ehkä vain juustoa, eli enemmän leipämäistä lähestymistä.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-58928087188162380912009-07-11T14:47:22.402+03:002009-07-11T14:47:22.402+03:00Helmee, täytyypä itsekin koittaa. Pari kysäriä. Mi...Helmee, täytyypä itsekin koittaa. Pari kysäriä. Miten "oikeat" jauhot toimivat? Tuliko jo ideoita miten parantaa/soveltaa?Luigihttps://www.blogger.com/profile/00867301711142296558noreply@blogger.com