tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post1949432187914130242..comments2023-12-19T17:49:29.232+02:00Comments on Chez Jasu: KanipastaChez Jasuhttp://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-65185543913895903922014-07-25T16:06:05.939+03:002014-07-25T16:06:05.939+03:00Kiva, että kanireseptejä alkaa näkyä! Tämä vaikutt...Kiva, että kanireseptejä alkaa näkyä! Tämä vaikuttaa herkulliselta.<br /><br />En ole huomannut, että kani mureutuisi pakastimessa. Voiko siellä oikeasti tapahtua raakakypsymistä?Keskeneräinenhttps://www.blogger.com/profile/05723725176056670075noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-47557634445620968732014-06-30T20:34:44.747+03:002014-06-30T20:34:44.747+03:00Kani on herkkua. En ymmärrä miksi sitä ei tarjota ...Kani on herkkua. En ymmärrä miksi sitä ei tarjota enemmän. Onneksi hallista ainakin saa kania, oman pihan kani kun on villi ja naapuri tykkäisi huonoa jos sinne lähtee metsästämään... Kanipataa ollaan tehty, mutta kanipastaa syöty vain Italialaisessa ravintolassa. Maukkaalta näyttää!ullahttps://www.blogger.com/profile/10159388089757096663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-70139794557281653792014-06-25T00:01:48.921+03:002014-06-25T00:01:48.921+03:00Oi, laaturuokaa juhannuksena! Kaniini on aivan par...Oi, laaturuokaa juhannuksena! Kaniini on aivan parasta, ja mikä voisi olla laadukkaampaa kuin itse kasvatettu! Kanin parikyljykset kypsyvät nopsaan, mutta pikkuruisiahan ne ovat per kani. Me on joskus kokattu kaniinia kahdella tapaa, haudutettavat osat hauduteltu ja kyljykset yksinkertaisesti paistettu alkupalaksi, siitä saa jo jokunen henki masun täyteen.Merjahttp://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-35583139999558629362014-06-22T16:22:54.638+03:002014-06-22T16:22:54.638+03:00Teillä kasvaa siellä tosi herkkuja :) Kani ei tode...Teillä kasvaa siellä tosi herkkuja :) Kani ei todellakaan ole mikään hätäisen kokin raaka-aine, mutta pahuksen maukas. Meilläkin on laitettu muutama kani ja kyllä ne koivet tarvitsevat sen muutaman tunnin uunissa. http://epatrendikasruokablogi.blogspot.fi/search/label/kaniTuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.com