tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post3585065530598531081..comments2023-12-19T17:49:29.232+02:00Comments on Chez Jasu: LammastartarChez Jasuhttp://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-9451135904573128752011-07-10T21:22:25.175+03:002011-07-10T21:22:25.175+03:00sauvajyvänen: hirvessä ja riistassa yleensäkin on ...sauvajyvänen: hirvessä ja riistassa yleensäkin on erilailla sitä metsän makua. Joskus riistaa neuvotaan liottamaan maidossa, jotta metsän maku miedontuu.<br /><br />Merituuli: On se! Aika tarkasti bongattu. Ostin samasta paikasta, eli Oliveologysta, suolattomia oliiveja, jotka hyvin, hyvin kummallisia.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-47285953396767156692011-07-09T14:23:31.363+03:002011-07-09T14:23:31.363+03:00haa! onko oliiviöljy ostettu Borough Marketista?
...haa! onko oliiviöljy ostettu Borough Marketista?<br /><br />Merituuli Sipulasta (mä en pysty kommentoimaan sulle omilla tunnuksillani)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-9040177120642858752011-07-07T15:49:04.592+03:002011-07-07T15:49:04.592+03:00Lammas ja nauta tosiaan ovat aika miedon makuisia,...Lammas ja nauta tosiaan ovat aika miedon makuisia, mutta hirvessä jo alkaa olla vähän (metsän) makua. Varsinkin silloin jos pihviinsä ei laita paljoa mitään suolan lisäksi ;)sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.com