tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post4593538131045495872..comments2023-12-19T17:49:29.232+02:00Comments on Chez Jasu: Sadetta pidellessä eli sisäpiknik ja juhannuslammasChez Jasuhttp://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-2258249558691458112012-06-28T22:34:00.799+03:002012-06-28T22:34:00.799+03:00Maasäteily voi myös aina vaikuttaa epäonnistumisee...Maasäteily voi myös aina vaikuttaa epäonnistumiseen. Itseasaissa mullakin osa noista leivistä ei paistettaessa pullistunut juuri ollenkaan ja tasku piti tehdä veitsellä. Ei siis mitään oikeaa arvausta syystä...Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-66259383735919533732012-06-26T11:11:45.534+03:002012-06-26T11:11:45.534+03:00Mahtavaa kun palasit pitaleipien ääreen. Maku on m...Mahtavaa kun palasit pitaleipien ääreen. Maku on mahtava, resepti loistava. Mutta mikä on, kun viime kesänä vain osa pullistui? Liian paksu? Liian ohut? Liian kuuma? Liian kylmä? Aber was? Matalapaineen piikkiin voi tietty laittaa kaiken, jotain hyötyä siitäkin.Hannelehttps://www.blogger.com/profile/10893841204826575483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-39757352173887450622012-06-26T10:30:47.350+03:002012-06-26T10:30:47.350+03:00Kiitos, kiitos pitaleipäohjeesta! Miten se olikin ...Kiitos, kiitos pitaleipäohjeesta! Miten se olikin aiemmin mennyt multa ohi. Mun pitaleipäkokeilut ovat olleet kaikki hiukan taikinaisia littanoita möykkyjä, seuraavaksi menen tällä.Marihttp://www.lily.fi/palsta/kivistossanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-68474103553554746672012-06-25T22:45:52.655+03:002012-06-25T22:45:52.655+03:00Pitääpä kokeilla tuota viulua myös, en ole sitä vi...Pitääpä kokeilla tuota viulua myös, en ole sitä vielä kotona tehnytkään :) reseptisi kuulostaa herkulliselta!annemihttp://www.lily.fi/palsta/52-weeks-deliciousnessnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-1083232056685724462012-06-25T22:28:08.543+03:002012-06-25T22:28:08.543+03:00Tarkemmin ajateltuna lämpotila kannattanee olla vä...Tarkemmin ajateltuna lämpotila kannattanee olla välillä 125-150, jotta tulee kypsää ennen kuin kuolee nälkään.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-81683073670484696542012-06-25T22:02:21.153+03:002012-06-25T22:02:21.153+03:00Suosittelen rohkaistumista! Luullinen viulu painaa...Suosittelen rohkaistumista! Luullinen viulu painaa raakana parista kilosta kahteen ja puoleen. Syömistä siinä on helposti kahdeksallekin ihmiselle, mutta jos kaikkea ei syö lämpimänä, niin liha on helppo käyttää seuraavina päivinä muihin ruikiin kuten pastaan tai vaikka pizzan päälle. <br /><br />Käytin paistamisessa lihalämpömittaria ja annoin sisälämpötilan nousta noin 65 asteeseen. Ainaa meni miedossa (125 C) lämmössä parisen tuntia.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-66440686728826723952012-06-25T21:43:46.819+03:002012-06-25T21:43:46.819+03:00Kauanko grillailet yhtä viulua? Kuinka paljon yksi...Kauanko grillailet yhtä viulua? Kuinka paljon yksi viulu painaa noin niinkuin suurinpiirtein? Emme ole koskaan hankkineet viulua, kun olen ajatellut, että siinä on liikaa syömistä meidän pienelle perheellemme. Pitäisikö rohkaistua?Anonymousnoreply@blogger.com