tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post5186897131405476480..comments2023-12-19T17:49:29.232+02:00Comments on Chez Jasu: Passione ja sitruunarisottoChez Jasuhttp://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-18518926411970473582010-02-05T10:10:22.657+02:002010-02-05T10:10:22.657+02:00"Pelkäänpä, että munakoisot ovat tämän kerran..."Pelkäänpä, että munakoisot ovat tämän kerran loppuneet, mutta ei huolta, kaveri, otetaan parasta, mitä on saatavilla!" :-DAkvishttps://www.blogger.com/profile/05146102823776301377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-32273395635971358812010-01-27T21:22:00.624+02:002010-01-27T21:22:00.624+02:00Sitten tuli vielä mieleen, että kiva kun kirja on ...Sitten tuli vielä mieleen, että kiva kun kirja on kirjoitettu ihan alunperin suomeksi. Ei lukiessa joudu kärsimään ontuvista käännöksistä ja takertelevasta kielestä kuten melkein kaikkien käännöskeittokirjojen kanssa.<br /><br />Jamie Oliverin Alaston kokki on tästä musta paras esimerkki. Mahtavia ruokia, mutta niitä jaarituksia ei vaan pysty lukemaan suomeksi...Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-28715759513807631132010-01-27T19:56:49.470+02:002010-01-27T19:56:49.470+02:00meilläkin on tuo kyseinen kirja. pidän siitä kovas...meilläkin on tuo kyseinen kirja. pidän siitä kovasti. otimme sen viime vuonna mukaan Venetsiaankin :). <br /><br />olen tehnyt kirjasta ainakin tosi herkun salaatin, johon tulee endiiviä, gorgonzolaa ja pancettaa. laadukkailla raaka-aineilla loistokamaa!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-7197525205031569272010-01-27T15:48:55.029+02:002010-01-27T15:48:55.029+02:00arancinit ovat hyviä, kannattaa kokeilla.arancinit ovat hyviä, kannattaa kokeilla.Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.com