tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post6502146797043568127..comments2023-12-19T17:49:29.232+02:00Comments on Chez Jasu: Karamellisoidut sipulitChez Jasuhttp://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-10331316270786236172012-08-02T21:29:05.514+03:002012-08-02T21:29:05.514+03:00Anonyymi: kiitos kommentista. Tiedän, että kirjoit...Anonyymi: kiitos kommentista. Tiedän, että kirjoittamani ohjeet ei ole kovin aukottomia ja yksiselitteisiä... mutta kun ei jaksa kirjoitella pitkästi.<br /><br />Oikeastaan sipuleita ei tässä paisteta vaan kuullotetaan/haudutetaan pitkään. Sipuleita paistaessa (kuten termin käsitän) pannu on todella kuuma ja sipulit ruskistuavat parissa minuutissa ja palavat osin hyvinkin mustaksi. Eli siis saavat paistopinnan.<br /><br />Tässä taas sipuleita haudutellaan pitkään ja niiden oma sokeri (tms. en tunne niin tarkkaan kemiaa) puskee sipulista ulos ja karamellisoituu lämmössä. Eli käy sama kuin jos kattilassa lämmittää sokeria. Tulee toffeeta ;)Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-56454808605129144242012-07-31T13:04:21.093+03:002012-07-31T13:04:21.093+03:00Hei! Miten tasta sipulista tulee karamellisoitua? ...Hei! Miten tasta sipulista tulee karamellisoitua? Tarkoitan etta ohje ylhaalla on tavallinen paistettu sipuli?! vai enko ymmarra reseptia oikein? Kiitos Jasu!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-25573761535119989432012-05-09T17:37:44.146+03:002012-05-09T17:37:44.146+03:00Aika hyvän version postasin tuohon päälle.Aika hyvän version postasin tuohon päälle.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-3617376467095171562012-05-09T07:45:39.404+03:002012-05-09T07:45:39.404+03:00Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.Rubennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5047627321745168141.post-77377607043825081392012-05-05T11:56:24.806+03:002012-05-05T11:56:24.806+03:00Olen viimeksi syönyt hodaria Kööpenhaminan tivolis...Olen viimeksi syönyt hodaria Kööpenhaminan tivolissa vuonna 1983. Se oli tietysti täytetty pölsellä, Tanskassa kun oltiin.<br /><br />Nyt mietin voisiko hodarista tehdä jonkun gourmet-version. Minkälainen se olisi? Any ideas?Anonymousnoreply@blogger.com