Itsenäisyyspäivänä söimme kukosta yhdenlaisen nuudelikeiton: pitkään keitetty kukko ja sen liemi, paahdettua porkkanaa, selleriä ja paprikaa, keitetty muna ja kuivattua sipulia. Chilinä dogo nyoni, joka hämmästyttävästi tuottaa edelleen kypsyvää satoa ja voi vuoden pimeimpään aikaan ihan loistavasti.
maanantai 7. joulukuuta 2015
Kanaa ja vermiselliä
Itsenäisyyspäivänä söimme kukosta yhdenlaisen nuudelikeiton: pitkään keitetty kukko ja sen liemi, paahdettua porkkanaa, selleriä ja paprikaa, keitetty muna ja kuivattua sipulia. Chilinä dogo nyoni, joka hämmästyttävästi tuottaa edelleen kypsyvää satoa ja voi vuoden pimeimpään aikaan ihan loistavasti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti