Tämä on hyvä ja ruokaisa kylmän kesän salaatti.
suuri fenkoli
puolikas punasipuli
limen mehu ja kuori
2 valkosipulin kynttä
tilliä
silolehtipersiljaa
punainen chili
3 rkl oliiviöljyä
jättikatkaravun pyrstöjä
kampasimpukkaa
1 tl sumakkia
suolaa
Halkaise fenkoli ja leikkaa se mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Sekoita astiassa fenkolit, pilkottu punasipuli, limen mehu ja kuori, valkosipuli, tilli, persilja, chili sekä pari ruokalusikallista oliiviöljyä ja puoli teelusikallista suolaa. Jätä tekeytymään.
Öljyä ravun pyrstöt ja kampasimpukat ja grillaa ne nopeasti parilalla. Mausta suolalla ja lisää salaattiin. Lisää sumakki päälle ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti