Tällä kertaa aikaa meni enemmän, koska tein kalan ja perunat ulkona paella-pannulla. Pallogrillillä kun ei oikein millään saa tehtyä pikaruokaa. Lukuisista ohjeista ja omista kokemuksista huolimatta en esikeittänyt perunoita, vaan paistoin ne raakana. Jostakin syystä esikeittäminen tuntui tänään turhalta ja työläältä vaiheelta, joten olin vähällä kärsiä grillaajan perusvirheestä: päältä palaneesta ja sisältä raa'asta ruoasta. Vaikka vähän lämmön kanssa joutui temppuilemaan, oli lopputulos onneksi ihan syömäkelpoista.
lohta
savustettua paprikaa
jeeraa
suolaa
uusia perunoita
rucolaa
säilöttyä sitruunaa
rakuunaa
Mausta kala.
Lohko perunat ja esikeitä hetki.
Paista pannulla perunoita ja lisää kalat viereen sopivana hetkenä.
Sekoita salaatin ainekset ja lisää kypsät perunat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti