...ja kaupan päälle pari huonetta.
Nyt on tullut haikea aika luopua rakkaasta keittiöstä ja antaa keittovuoro seuraavalle.
Keittiön keskipisteenä on Smegin kaasuliesi, joka oli lähtökohta koko remonttia suunniteltaessa.
Keittiön suunnitteli Asmo Noronen, joka on sittemmin kunnostautunut muun muassa Iskun muotoilujohtajana.
Kaikki koneet ovat italialaisia Smegeja, paitsi jääkaappipakastin, joka on Fisher & Paykel.
Virallisempi esittely löytyy täältä.
Hei, hei, kiva keittiö :-) Monta makoisaa tuntia tuli tuon pöydän ääressä vietettyä.
VastaaPoistaKivalta näyttää keittiö ja koti. Mikäs sai luopumaan?
VastaaPoistaUlla: pöytä pysyy samana, vaikka keittiö ympäriltä vaihtuu ;)
VastaaPoistaVirpi: Kiitos! Luopumisen syy on, ettei rivitalossa voi kasvattaa salaa maatiaiskanoja. Muutamme siis vielä vähän enemmän maalle...
Kanat on ihan pätevä syy muuttaa!
VastaaPoistaTokihan tässä kanojen lisäksi on vähän arkisimpiakin syitä. Kun perhe kasvaa, niin seinät alkaa tulla vähän vastaan ja vierashuonekin voisi olla kiva. Ja myös kunnon perunamaa...
VastaaPoistaKanat kuulostavat hyviltä! Diilaatko niitä sitten eteenpäin muidenkin patoihin? Onnea myyntihommiin!
VastaaPoistaPari tilausta on jo tullut, mutta vielä en voi luvata minä vuonna noita voisi saada ;)
VastaaPoistaMYYTY!
VastaaPoistaOnnittelut :-) Me tuodaan sitten se perimämme litran persikkakossupullo tupareihin!
VastaaPoistaUlla: Kiitos! Pullo on ilmeisesti kiertävä tuliaispullo, jota ei edes oleteta avattavan, vaan annetavan eteenpäin.
VastaaPoista