...tai ainakin tähän astisista paras: sämpylän välissä Wurs Fennican lammasraakamakkara, karamellisoitua sipulia, stiltonia, ketsaria ja sinappia.
Aika kelvollisia hodareita
saa yllättäen myös Ikeasta. Oikeastaan ne ovat tuikkukynttilöiden
ohessa parasta mitä sieltä saa. Sämpylä on sopivan rapea eikä
vesihöyryssä pehmeäksi uitettu, jollaisiin toisinaan valitettavasti törmää.
Suosittelen!
Stilton ja lammasraakamakkara kuulostavat hyviltä. Mistä ostat sitä makkaraa? En ole sellaista nähnytkään.
VastaaPoistaOlen niin samaa mieltä tuosta Ikeasta! Hodarit on kyllä ihan ehdoton juttu, jos sinne on kerran joutunut. Ne tuikutkin voin jättää vällin.
VastaaPoistaIkea Top 3:seen menee kyllä myös se niiden laatikonpohjustusmuovi. Sitä kun ei oikein saa mistään muualta.
Anonyymi: Wurst Fennican raakamakkaroita tehdään Espoossa ja meillä niitä saa onneksi läheisestä yhden koon kaupasta.
VastaaPoistaTusla: Laatikonpohjustusmuovi? Mä en ollut edes tiennyt tarvitsevani tuollaista. Täytyypä pitää ensikerralla silmällä kun tuolla käy,