sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Sunnuntain tartar


Aika harva muu yksinkertainen asia saa minua yhtä hyvälle mielelle kuin tartar. Sunnuntain paistista varastettu kulma tuoreen leivän kanssa.

Keskipäivällä yksin syötynä: vaimo ei halua ja lapsille en anna. Söisivät kuitenkin kaiken. Sipulia, kaprista, dijonia, tabascoa ja vähän Heinzia.

Taas jaksaa odottaa ruokaa.

7 kommenttia:

  1. Hih, hyvä "varastettu" herkkupala perheen isälle:)

    VastaaPoista
  2. Ja tuan kuvankin mä voisin suurentaa keittiöni seinälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voe kiitos, Nanna! Kyllähän mä voin sen sulle kuvana lähettää ;)

      Poista
  3. Meillä on viimeisimmät tartarpihvimassat maustettu suolalla, pippurilla, hyvällä oliiviöljyllä ja raastetulla sitruunankuorella. Pieni määrä sitruunaa antaa erittäin hyvän säväyksen, suosittelen!
    Lisukkeeksi sitten nuo perusjutut, eli kaprikset ja munankeltuaiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletkos siis tehnyt tartarit lampaasta? Olen joskus myös käyttänyt sitruunamehua, mutta se vaan tuppaa kypsyttämään lihaa ja muuttaa sitä sillai ikävästi harmaaksi.

      http://chezjasu.blogspot.fi/2011/07/lammastartar.html

      Poista
  4. Ihan naudanpaistista ollaan tartarit tehty mutta pitääpä kokeilla myös lampaasta!

    VastaaPoista