keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Vietnamilainen kanasalaatti


Eli kesän toiveuusinta, jota on tullut tehtyä ja blogattua aikaisemminkin, mutta kun se vaan on niin hyvää. Ihan täydellistä kesäruokaa: raikasta, kevyttä ja mausteista. Ja kun ei uusia perunoita joka aterialla voi syödä.

Varioin alkuperäistä ohjetta käyttämällä omaa kanaa, jonka keitin ensin kypsäksi (kaksi tuntia), riivin paloiksi ja maustoin marinadilla vasta sen jälkeen.

Alkuperäinen ohje löytyy täältä ja suomennettuna täältä. Ja salaatti toimii hyvin myös kalasta.

3 kommenttia:

  1. Tämä on mun yks suosikki reseptejä, tai mä teen omani sen Nigellan ohjeen mukaan kun oon muutenkin simppelimpi ihiminen. :) Hyvä kun muistutit, että kokeilen tonnikalastakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai simppelimpi ;)

      Pitänee googlata toi Nigellan versio aiheesta.

      Poista
    2. Rohkenen: http://kaikkiaitinireseptit.blogspot.fi/2011/10/vietnamilainen-broileri-minttusalaatti.html

      Poista