Resepti oli varsin nopea ja simppeli: lehtitaikinapohjan päälle laitettiin karamellisoituneita sipuli- ja fenkolisiivuja ja paistettiin sellaisenaan ilman päällisiä ja kuorrutuksia.
Ohje oli myös keveydessään tervetullutta vaihtelua, koska useimmiten piirakoihin tulee laitettua rutkasti kermaa, munaa ja juustoraastetta.
mitäs tuumaat, meniskö suppilovahveroita tonne joukkoon miten maukkaasti? (aika paljon niitä vielä pakkasessa nääs)
VastaaPoistaVoisi hyvinkin toimia. Ainakin jos sienistä tykkää... Pääasia ettei täyte ole kovin kosteaa, koska yhdellä kerralla pohja rupesi vettymään eikä oikein pysynyt enää kasassa.
VastaaPoistaTuo oli mahtavan hyvä piirakka, ja kourallinen suppiksia sopisi siihen kuin nenä päähän :-)
VastaaPoistaKiitos Ulla vahvistuksesta. tulen kyllä kokeilemaan varmasti joku päivä!
VastaaPoistaTäytyykö kommenttisi Jasu tulkita niin ettet itse ole kovinkaan suuri sienien ystävä :)?
Valitettavasti täytyy.
VastaaPoistaNiin paljon kuin sienistä haluaisinkin tykätä, niin ei ne oikein uppoa. Toisinaan tulee asiaa tarkistettua, mutta ei ole ainakaan vielä maku muuttunut.
Täytyy tehdä ens syksynä sulle mustavahakas-lohilasagne. Niin, ja paistaa kuusenherkkusieniä ihan tuoreeltaan. Niiden maku on aivan huippu.
VastaaPoistaItseni tuntien: lupaan syödä, mutten lupaa ihastua...
VastaaPoistaMums, punasipuli ja fenkoli ovat ihana makupari. Pitääpä kokeilla tätä ohjetta.
VastaaPoista