sunnuntai 21. elokuuta 2011

Salaatteja paistetuista perunoista ja vähän kaikesta


Kasvimaa tuotti tänä kesänä salaattia kirjaimellisesti niin paljon kuin jaksoi syödä. Ja vähän enemmänkin. Niin hyvää kuin erilaiset salaatit ovatkin, on näin loppukesästä tullut jo pienoinen kyllästyminen pelkkään vihreään. Onneksi salaattiin voi donkata mukaan ihan mitä tahansa - kuten vaikkapa paistettuja perunoita.

2 kommenttia:

  1. Mulle tämän kesän salaattirevelaatio on ollut salaattien käyttäminen keitoissa. Näköjään aika yleistä ainakin Briteissä. Jotenkin kiehtova konsepti, ja ainakin se italialainen versio, mikä tehtiin, oli todella hyvä.

    VastaaPoista
  2. Hyvä keksintö! Tuo keittoon käyttäminen voisi kai toimia hyvin näille loppukesän saldeille, kun alkavat tulla aika puumaisiksi (kantasana siis puu, ei puuma).

    VastaaPoista