torstai 21. marraskuuta 2013

Hanhea ja juureksia


Otsikko kertoneekin ruoasta oleellisimman ja kuva loput.

Tällaisia yksinkertaisia ruokia tulee tehtyä paljon, mutta jotenkin niistä on vähän vaikea revitellä kauheasti kerrottavaa: "Mausta liha suolalla ja pippurilla, paista pinnat pannulla ja kypsennä uunissa tunnista puoleentoista. Kasviksille sama, mutta kypsennä eri vuoassa."

Älysin onneksi etukäteen, että hanhen koivesta ja siivestä irtoaa älyttömästi rasvaa, joten kypsensin ne sipulien kanssa omassa astiassa. Samassa astiassa kasvikset olisivat kirjaimellisesti uineet rasvassa.

Ai niin, oli se tietysti tosi hyvää.

8 kommenttia:

  1. Hyyvän näköistä! Tuo rasvajuttu on hyvä, tosin siitä voi olla iloa toisaalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Jos rasvan jaksaa puhdistaa niin sitä voisi käytää vaikka paistetuissa perunoissa. Tai sitten askarrella talipalloja linnuille...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Onhan se rasva kyllä aika hyvää, kun purkiassakin sitä tullut joskus ostettua. Liika on kuitenkin liikaa.

      Poista