tiistai 23. joulukuuta 2014

Kurkistus jouluaattoon



Aatonaaton puuhailuun kuului suunniteltujen noin kolmen tusinan ruokalajin valmistelu ja siivouksien lisäksi yllättäviä arbeetteja kuten lumilingon ja -ketjujen asennusta ja porevesikoneen korjausta (aamulla nähdään miten onnistui).

Välissä ehdin testata ja koemaistattaa huomisen huikopalan: omaa näkkäriä, itse kylmäsavustettua naudan sisäfilettä, piparjuurta, persiljaa ja tryffeliä.

Eiköhän joulu saa jo tulla.

3 kommenttia:

  1. Joulu tuli ja chefin amuse oli oikein onnistunut. Kiitos kaikkien aikojen makoisimmasta joulusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkaa hyvät ja kiitsat itsellenne. Ruoka oli hyvää ja sitä oli sopivasti.

      Poista
  2. Hyvältähän tuo näyttää. :) Ihanaa vuodenvaihdetta!

    VastaaPoista