Laitoin fenkoliviipaleet, kirsikkatomaatit, kalamataoliivit ja valkosipulia astiaan, maustoin suolalla ja valkopippurilla ja kaadoin päälle oliiviöljyä sekä tilkan Pernodia (joka on itseasiassa ihan kätevää ruoanlaitossa). Kasvikset maustuivat jääkaapissa parisen tuntia jonka aikana suolasin kuhan ja maustoin provencelaisella mausteseoksella jossa mukana mm. fenkolin siemeniä.
Kumosin kasvikset foliolle, kuhan päälle ja mukaan vielä loraus valkkaria. Paistoin tiivistä pakettia kohtuullisen kuumassa uunissa reilun vartin.
Fenkolit ehtivät hyvin kypsyä, mutta suutuntuma jäi vielä kivan pureksittavaksi. Maku oli kivan aniksinen, jossa valkosipuli kuitenkin hallitsi melkoisen voimakkaasti. Ruoka olisi hyvin toiminut kokonaan ilmankin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti