Niin hyvin toimi, että mieleen tuli tandooriruoat eräässäkin ravintolassa, jossa ennen tuli syötyä viikottain.
pala juuriselleriä
pari isoa perunaa
jeeraa
mustia sinapinsiemeniä
harissaa
reilu pala inkivääriä
pari desiä luonnonjogurttia
Paahdoin mausteita kuivassa pannussa miltei savuavaksi ja murskasin ne sen jälkeen morttelissa. Kaadoin jauheen takaisin kattilaan, lisäsin harissaa ja oliiviöljyä ja raastoin mukaan inkiväärin. Annoin seoksen paistua sihisten hetken ja sekoitin jogurtin joukkoon. Kaadoin tandoorin lohkottujen juuresten päälle vuokaan ja annoin maustua jääkaapissa yön yli.
Seuraavana päivänä kaadoin päälle vielä oliiviöljyä ja paistoin herkkua 225 C uunissa reilut puolisen tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti