Tuorepastaa tehdessä yllättyy melkein aina, miten helposti ja nopeasti se valmistuu. Eikä tuon raviolinkaan tekeminen niin paljon työläämpää ollut. Toisaalta nyt oli tiiviisti jeesaamassa vuoden ikäinen kokkiharjoittelija.
Tällä kertaa raviolien sisään valikoitui aurinkokuivattua tomaattia, kalamata-oliiveja, paahdettuja manteleita murskattuna ja reippaasti basilikaa. Manteli oli ehdottomasti hyvä kokeilu, sillä se toi suutuntumaan kivaa kovuutta ja rapsakkuutta. Toisaalta oliivit (ne parhaat Lindat peltipurkissa, joita käytän lähes pelkästään) maistuivat vähän liian voimakkaasti täytteestä läpi. Maku oli aavistuksen pistävä ja kitkerä. Käytin sekä oliiveja että tomaatteja suunnilleen yhtä paljon, mutta selvästi vähempikin olisi riittänyt.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti