Papujen seuraksi kokkasin padassa kanaa valkosipulien, sitruunan ja valkkarin kanssa. Ruskistin yhden valkosipulin kynnet kuorineen hyvin kuumassa öljyssä. Kanat saivat saman käsittelyn. Laitoin valkosipulit takaisin pataan, kaadoin joukkoon valkkaria ja vähän vettä ja annoin kiehahtaa. Lisäsin vielä muutamia tuoreita laakerinlehtiä ja yhden sitruunan lohkottuna. Annoin padan muhia kymmenisen minuuttia. Härkäpapuja keitin nelisen minuuttia, ennen kuin lisäsin ne pataan aivan lopuksi.
Papujen vaalean päällyksen sisältä löytyi hieno kirkkaan vihreä sisus, joka oli todella raikkaan ja tuoreen makuinen. Onneksi palkoja löytyy vielä parin aterian verran, joten saamme maistettua näitä herkkuja vielä uudestaan.
Tosi hyvännäköinen kuva!
VastaaPoistaKiitos! Tähän aikaan vuodesta valo on onneksi vielä aika suopea.
VastaaPoista