Useimmiten ne tulevatkin syötyä sellaisenaan hummuksen kanssa, mutta tällä kertaa pistin sisään vähän enemmän purtavaa: tahinia, silolehtipersiljaa, minttua, raakaa sipulia, harissaa ja turkkilaista jogurttia. Päälle ripautin vielä hitusen kanelia.
Nämä leivät söimme kylmänä iltapalana. Hiukan ruokaisampi versio olisi tullut lämmittämällä ne ja lisäämällä mukaan vaikkapa grillattua lammasta. Sellaisia söin kerran Borough Marketilla, ja olivat huippuhyviä.
jee! hakemisto! nyt on paaaaljon helpompi hakea esille kaikki lammasherkut ;).
VastaaPoistaootko muuten kertonut täällä blogissa tuosta elämäsi parhaasta illallisesta Beirutissa, jonka mainitset profiilikuvasi alla. siitä olisi mielenkiintoista lukea!
VastaaPoistaPitihän se hakemisto laittaa kun kerran pyydettiin ;)
VastaaPoistaTuosta erityisestä illallisesta en ole täällä tarkemmin kirjoittanut. Lyhyesti se oli viiden tunnin illallinen, jossa söimme noin neljäkymmentä erilaista ruokaa. Hiukan kuin olisi syönyt libanonilaisen keittokirjan läpi.
Ehkäpä täytyy joskus muistella tarkemmin ja kirjoittaa ylös vielä kun muistaa...