Ensinnäkin se valmistuu ihan oikeasti muutamassa minuutissa, toisin kuin jotkut ruoat, joiden kyllä luvataan olevan nopeita. Mistähän johtuu että monien ohjeiden valmistusajat ovat jotenkin alakanttiin? Ehkä olen vain hiukan hidas kokki.
Toinen mainio puoli munakkaassa on, että siihen voi heittää melkein mitä kaapista löytyy. Tässä mielessä se on jopa pizzaakin parempi tapa päästä eroon puoliksi syödyistä ruoka-aineista.
Vakiotäytteinäni on aina sipulia ja juustoa. Viime kertoina on tullut kokeiltua salamia, paprikaa, pestoa ja parsakaalia, joista varsinkin viimeksi mainittu oli todella hyvää. Parsakaali toi munakkaaseen niin voimakkaan pähkinän maun, että oli vaikea uskoa, ettei itse pähkinää ruoassa ollut.
Hieno kuva, kyllä huomaa että on uus kamera :)
VastaaPoista