Tuon muiston innoittamana kokeilin tehdä oman version kotona. Seuraavalla kerralla käytän kyllä punaisen maidon tilalla löysäksi vatkattua kermaa...
purkillinen luomuvalkopapuja
purjo
valkosipulin kynsi
tilkka oliiviöljyä
suolaa ja valkopippuria
punaista maitoa
tryffeliöljyä
Pilko purjo ja valkosipulin kynsi hyvin pieneksi ja kuullota pehmeäksi padassa. Lisää kypsät valkopavut ja soseuta sauvasekoittimella täysin sileäksi. Paseeraa keitto siivilän läpi takaisin pataan ja mausta.Vaahdota punaista maitoa espressokeittimen maidonvaahdottimella vaahdoksi. Sekoita maitovaahto keittoon varoen, annostele lautasille ja mausta tryffeliöljyllä.
Oih, se oli paras soppa ikinä! Etenkin se ihka ensimmäinen versio, jossa oli paahdettuja paprikoita pohjalla.
VastaaPoistaJoskus tehtiin M:n kaa Demon poikien ohjeella sama soppa, ja hyvää siitäkin tuli, mutta ei tietenkään niiiiin hyvää.
Voisikohan heitä pyytää tekemään sitä taas tänä vuonna.
VastaaPoistaJoo, special favour meille!
VastaaPoista"Meille se tavallinen!" :-D
VastaaPoista