sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Bruschetta

Tämä on ollut yksi lempikesäruoistani siitä lähtien kun ruokaa olen ylipäätään alkanut laittaa. Bruschetta oli hyvää opiskelijana kymmenen vuotta sitten ja sitä se on edelleenkin. Ohjeessa yhdistyy oikeastaan kaikki parhaat raaka-aineet mitä on: tomaatti, basilika, valkosipuli ja oliiviöljy.

Pilkoin ensin tomaatit kuutioiksi, sekoitin basilikan niihin ja maustoin suolalla ja mustapippurilla.

Paahdoin vuokaleipäviipaleet reilusti rapeaksi ja hieroin pintaa tuoreella valkosipulilla. Koska leivän pinta oli paahtamisesta kova, se toimi valkosipulille kuin raastimena. Sipuli rikkoutui ja pintaan jäi sopivasti makua.

Oliiviöljyä leivälle ja tomaattia päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti