torstai 14. toukokuuta 2009

Punainen curry perunalla ja kanalla

Yksi parhaista purkkiruoista on Aroy-D Red Curry. Aina Vii Voanissa käydessäni ostan monta purkkia punaista currya, joista teen ruokaa yleensä samalla kaavalla. Tuoteselosteen mukaan aineina on lähinnä kookosmaitoa, kurpitsaa, currytahnaa, basilikan ja limen lehtiä, chiliä ja muita mausteita. Eikä lainkaan arominvahventeita, mikä lämmittää tietysti mieltä.

tölkki punaista currya
sipuli
pari perunaa
saman verran kanaa

Leikkaa sipuli pieniksi lohkoiksi ja kuullota nopeasti wokissa. Kumoa mukaan curry ja kuumenna. Lisää perunat ja hetken päästä kanat. Anna kiehua miedolla lämmöllä. kunnes peruat ovat pehmeitä.

Itse curryn maku on aivan sama kuin suomalaisissa thaimaalaisissa ravintoloissa. Sopivasti makua ja tulisuutta - erinomaista ruokaa flunssaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti