lauantai 9. toukokuuta 2009

Grillattua munakoisoa mintulla ja fetalla

Tein ensin morttelissa kastikkeen, johon laitoin yhden valkosipulin kynnen, ruokalusikallisen bslsamicoa, ruokalusikallisen sherryviinietikkaa, hunajaa ja oliiviöljyä.

Munakoison leikkasin pitkittäin kymmeneksi ohueksi viipaleeksi. Tämä onnistui hyvin, kun halkaisin munakoison ensin keskeltä kahtia ja sen jälkeen liu'utin veistä lappeettain leikkuulautaa vasten. Valelin viipaleet öljyllä ja grillasin kuumassa, kunnes saivat väriä pintaan.

Levitin puolet kastikkeesta laakean astian pohjalle ja ladoin grillatut munakoisot päälle. Murensin mukaan vielä fetaa, mintunlehtiä ja loput kastikkeesta.

Toimi hyvin huoneenlämpöisenä tarjottuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti