Ongelmia syntyi, kun huomasin leivän kohonneen toisessa nostatuksessa aivan liikaa. Kaiken lisäksi leipä oli paikoitellen tarttunut jauhotettuun leivinpaperiin kiinni. Luultavasti taikina alunperinkin jäi liian löysäksi. Kaikesta huolimatta sain taiteiltua hajoavan leivän jotakuinkin yhtenä kappaleena grilliin. Annoin sen paistua yhdeltä puolelta kunnolla ja käänsin sitten paistumaan toiseltakin puolelta.
Yllättävää kyllä, leipä tuli syötyä lähes kokonaan. Epätasaisudestaan johtuen jotkin osat paistuivat aivan korpuksi ja toiset taas jäivät aika pehmeiksi. Keskimäärin se oli siis juuri hyvää. Ihan direktiivien mukaista ulkonäköä ei tullut, mutta voihan tuosta löytää hiukan sellaista dalimaista valuvaa estetiikkaa...
Grillipizzakokeiluni palaa luultavasti lähtöruutuun, ja seuraavaksi tulee taas tehtyä perinteistä ohutpohjaista lättyä.
Hyvä reseptihakukone
VastaaPoistahttp://trustbus.weebly.com/maku.html
Löysin sunkin jutun sillä.