Söin siellä vaatimattomassa meksikolaispaikassa todella hyvää korianterilla maustettua salsaa, jonka ohje rekonstruoituna alla.
4 kypsää tomaattia
puolikas punasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tuore chili
korianteria
limen mehua
oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
Pilko sipulit, chili ja korianteri pieneksi. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja valuta niistä siivilässä ylimääräiset nesteet pois. Sekoita kulhossa tomaatit muiden aineiden kanssa, lisää reippasti öljyä ja mausta suolalla, mustapippurilla ja limellä maun mukaan.
Tämä salsa oli älyttömän hyvää! Toimii myös vaikka leivän päällä.
VastaaPoistaMikä lautanen tuossa on? Olisko joku Bodum?
VastaaPoistaTuo on Arabian (tai Iittalan tai mikä se nyt tällä hetkellä on...) 24h sarjaa. Melkeinpä kaikkissa kuvissa annoslautaset on tuota samaa.
VastaaPoista