lauantai 25. heinäkuuta 2009

Tonnikalapasta

Toisinaan pastojen kanssa tuntuu vaikealta saada kastikkeen määrä ja koostumus sopivaksi suhteessa itse pastaan: joko kastiketta on liian vähän ja pasta on kuivaa syödä tai sitten lautasen pohjalle jää lammikko vetistä lientä. Varsinkin tomaattikastikkeiden kanssa tuo jälkimmäinen on ollut minulla enemmin sääntö kuin poikkeus. Toiset pastat tuntuvat imevän kastiketta itseensä sienen lailla ja toiset taas hylkivät nestettä kuin hanhen selkä vettä.

Tällä kertaa onnistuin jotenkin välttämään tämän kastikeongelman, ja pasta ja kastike sulautuivat mallikkaasti yhteen. Ohjeessa sinänsä ei ollut mitään mullistavaa. Paistoin vain purkkitonnikalaa öljyssä melko kuumassa pannussa, lisäsin joukkoon aiemmin tekemäni tomaattikastikkeen ja annoin porista hetken. Lisäsin valutetun pastan ja hämmensin.

Toisinaan sitä vaan onnistuu paremmin kuin joskus muulloin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti