torstai 28. marraskuuta 2013

Joulu tuli jo


Joulupukista en tiedä, mutta Amazonin setä ja postimies olivat huomanneet kuinka kiltti olen ollut.

Se mikä Amazonista tilatessa on kivaa ja kurjaa, mutta ehkä kuitenkin enemmän kivaa, on se että ihan tarkkaan ei tiedä mitä saa. Kun siis ei ole voinut selata ja lukea kirjaa kaupassa läpi. Sikälikin Amazonista tilaaminen on vähän kuin ostaisi itselleen joululahjoja.

Ja pataankin sain uuden nupin.

16 kommenttia:

 1. Mä muuten olen nykyään siirtynyt tilaamaan kirjat pääosin Briteistä bookdepository.co.uk-puljusta, ei tule postikuluja, joten loppulasku on tupannut olemaan Amazonia edullisempi. Lisäksi toimitus on yleensä aika nopsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka vinkistä. Joskus tuolla olen käynytkin mutten mitään tilannut. Amazonissakinhan on ilmainen postitus yli 25 punnan ostoksille (minkä aika helposti saa täyteen).

   Poista
 2. Mä en vieläkään tiedä, oliko se oma fiba vai Amazonin moka, mutta erään kirjatilauksen yhteydessä mä sain Noman kirjan hollanniksi, vaikka luulin tilanneeni sen englanniksi. En kuitenkaan viitsinyt lähteä palauttamaan ja vaihtamaan, kun resepteistä kuitenkin saa tolkkua googlen kääntäjän avulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko muuten tehnyt Noman kirjasta ruokia kotona? Esim. El Bullin kirjoista ei omilla taidoilla ja välineillä montaakaan ohjetta voisi tehdä...

   Poista
  2. Noma on toiminut enemmän inspiraation lähteenä kuin varsinaisena keittokirjana :)

   Poista
  3. Niitä inspiraatiokirjoja tarvitaan kyllä yhtälailla ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Vieläkö sulle mahtuisi keittokirjoja?

   Poista
  2. Just laskin ne tässä yksi päivä ja muuttodeletoinnin myötä kirjoja on Enää 170. Eli mahtuis hyvinni :D

   Poista
  3. Sulla on selvää vajausta keittokirjoissa! Laskin omani, mutten päässyt edes puoleen sun kirjoista. Ei ihme, ettei ikinä tiedä mitä söisi...

   Poista
 4. Itse asensin koneelle amazonin kindlen ja aika hyvin keittokirjojakin löytyy jo e-kirjoina, hinnatkin hieman huokeammat eikä tosissaan mene postimaksujakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä i k i n ä voisi lukea keittokirjoja kindlelä tms. Pitää olla paperia ja kovat kannet. Mutta mä oonkin vanhanaikainen ;)

   Poista
 5. Oi, oi, kirjajoulu on paras joulu! Meille Amazonin setä oli joululahjakirjojen lisäksi lähettänyt joululahjapalapelejä. Kiva setä se :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olettepas tekin olleet kilttejä! Monen tuhannen palan pelin saitte?

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Me too! Tosi paljon parempia kuin Juhlapöydän konut.

   Poista