![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMESKGmCYiKtZBhWtYFuXUNgz2p5IUJxdpGM-585wuJRwU6yib1IQJMu42vaXFZZ3AKr7jxqYMVtcWqgSleqiMEWnKMPT-V-8jK4VKalVPzy_k02VN3KY9V39w0zenUHGWAVMsHvu_Oc4/s200/ricotta_salvia_ravioli.jpg)
Perusohjeena noudatettiin nyrkkisääntöä yksi muna ja 100 g jauhoja per annos. Saporin lopetettua ei aitoja italialaisia jauhoja ollut taaskaan saatavilla, joten käytössä oli suomalainen durum-jauho.
Pienen ajatuskatkoksen takia tagliatelleen jouduttiin käyttämään etikkasäilöttyjä punajuuria. Valmistusvaiheessa pelotti tosissaan, meneekö koko satsi roskiin, mutta kypsässä pastassa etikkaa ei onneksi juuri huomannut.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiycByc9AtoSmI7zkqfFe6joY-ZWQ16m3cb1V7fJtIG5VLgebRH2xLGfJXeBkifkNoqdsj5jMM0EdlWzYpwFoIVXILO_LUE-Wn30b1zTWWQRR9WtsGMngK_Q9uv3dB8YyqQpYssFwP5Kug/s200/punajuuri_tagliatelle.jpg)
Kaikkiaan urakassa meni kolmisen tuntia ja lopputuloksena oli kylläisiä vatsoja ja lisää täytettä pakastimeen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti