perjantai 12. huhtikuuta 2013

Vietnamilainen kanasalaatti, Goi Ga


Kiitos Marja, kun toit tammikuussa mukanasi tämän salaatin. Se oli ihan täydellistä silloin ja oli edelleen, kun sain tehtyä sen itse. Aineslistahan tässä on melkoisen pitkä eikä salaatti valmistu ihan hetkessä, mutta ruoka on kyllä ehdottomasti vaivan arvoinen.

Pienesti jouduin varioimaan, kun thaibasilikaa täältä maalta ei löytynyt niin käytin tavallista basilikaa, korianteria ja minttua. Eikä maapähkinöitä luulosta huolimatta löytynyt kaapista, joten paahdoin mukaan vähän cashewia.

Alkuperäinen resepti löytyy täältä ja suomennos täältä.

Tässä niin maistuu kevät!

3 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta.Kuulostaa todella hyvältä vaikka ottaisi tuon kanankin siitä pois.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että salaatti maistuu :).

    Vinkkinä thaibasilikan metsästykseen: ompun uudistuneesta prismasta löytyy kunnon puskia sopuhintaan (+ eat&joy-maatilatori).

    VastaaPoista
  3. Jael: Ole hyvä! Tuossa on niin paljon makuja, että kanaa ei tosiaankaan välttämättä tarvitse. Maapähkinöitä vähän tilalle.

    Marja: Kiitos tuosta vinkistä! Olen käynyt niin tottuneesti siinä vastapäisessä kaupassa etten ole edes tiennyt Maalaistoista tai koko uudistuksesta. Seuraavaksi siis sinne.

    VastaaPoista