keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Entrecoteen mainingissa

Käväisin remontin keskellä korkkaamassa ystäväni keittiön pyöräyttämällä pienet pippuripihvit. Lähikaupan tiskillä pyysin kunnon pihviä - ja sain kunnon pihviä. Kahden entrecoteen paketti painoi miehekkäästi piirun verran alle kilon. Lautasen sivuun tuli noukittua kasvimaalta hiukan salaattia kevennykseksi.

Fillarilla matkatessa oli pakko valita reppuun teflonpannu valurautaisen sijaan. Pienestä pelosta huolimatta  uskollinen Bourgeat paistoi melkoisen hyvät pihvit. Liedestä vaan riittävästi hönkää! Liesituuletin (eikä onneksi palohälytin) ei ollut vielä käytössä, joten ainut järkevä paikka oli syödä partsilla: sekä savun että sään takia.

Seuraavia aterioita odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti