maanantai 27. heinäkuuta 2009

Moorish skewers

Onnistuessaan hyvä ruoka on aina enemmän kuin osiensa summa. Tällä kertaa kokonaisuus taas oli vähemmän kuin ainekset yhteensä. Vaikka lihat sai marinoitua pitkään ja rauhassa kaikissa luetelluissa hienoissa mausteissa, oli lopputulos hiukan mitään sanomaton ja valju. Enemmän oli tällä kertaa vähemmän.

Se mistä jonkin ruoan mauttomuus, lukuisista hyvistä aineista huolimatta, johtuu onkin paljon vaikeampi kysymys. Luultavasti ainakin tällä kertaa reipas lisäsuola olisi voinut auttaa.

porsaan ulkofilettä
korianterin, kuminan ja fenkolin siemeniä
savustettua paprikaa
pari valkosipulinkynttä mursakattuna suolan kanssa
sahramia liotettuna tilkkaan kiehuvaa vettä
tuoretta oreganoa
laakerinlehti pieneksi murskattuna
punaviinietikkaa
oliiviöljyä
suolaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti