torstai 8. huhtikuuta 2010

Välihuomio elintarvikealan lakosta

Elintarvikealan lakko alkoi ja leipähyllyt kuulemma tyhjenivät jo. Einekset loppuvat seuraavana. Uutisiin oli löydetty huolestuneita ihmisiä, jotka ostivat ruokaa varastoon, vaikka lakon tiedetään loppuvan lauantaina.

Entä jos välillä leipoisikin leipää itse? Tai vaikka tekisi ruokaa?

10 kommenttia:

 1. Samaa mekin naurettiin. Vaikka mistäpä sitä tietää millaisia vieroitusoireita kansa saa, kun niiltä evätään päivittäinen natriumglutamaatti.

  VastaaPoista
 2. Ja yksi haasteltu kertoi laittavansa leipää pakkaseen! Siis häh? Kyllähän mikä tahansa leipä säilyy keskiviikosta viikonloppuun pakastamatta...

  VastaaPoista
 3. Nämä hullut hamsterit sekoaa jos on joku arkipyhäkin ja sen johdosta kauppa yhden päivän normaalista poiketen kiinni.

  Suurtalouskeittiöissä tämä lakko on ongelma, ei kotikeittiöissä.

  VastaaPoista
 4. Samaa naureskelin tuossa äskettäin.. Toisaalta hauskaa, toisaalta aika huolestuttavaa.

  VastaaPoista
 5. Hanna: nuo arkipyhät ovat todella uskomaton juttu. Olen huomannut saman, ettei kaupassa meinaa mahtua liikkumaan jos tiedetään kauppojen olevan kaksi seuraavaa päivää kiinni.

  Mietin juuri, kuinka kauan selviäisin jos kaikki kaupat ja kioskit menisivät nyt kiinni. Uskoakseni viikon voisin sinnitellä kaapeissa olevilla papupurkeilla ja muilla kuivatavaroilla. Mielikuvitusta se vaatisi vähän tavallista enemmän...

  VastaaPoista
 6. Samaa ihmettelin minäkin - ei tosin kamalasti naurattanut, kun aloin miettimään, miten noiden ihmisten sitten kävisi, jos oikeasti tulisi valmiista pulaa... hävettää melkein tämän modernin nykyihmisen puolesta...

  VastaaPoista
 7. Meidän aika isosta, vanhusten suosimasta kaupasta loppuivat leivät ekana päivänä. Hmph. Yritin sitten ajatella, että ehkä joillekin ihan oikeasti tulee kriisi, jos ruispalaa ei olekaan saatavilla. Vanhukset kuolee, lapset nälkiintyy ja kaikkea sellaista hirveää.

  VastaaPoista
 8. Minä puolestani kiinnitin huomiota nettihesarissa olleeseen leipäkuvaan. Luulin niitä keltaisia ensin kultaharkoiksi ja juttua talousuutiseksi!
  Aika surullista, että leipä tarkoittaa meille nykyään muovipussitettua tehdasleipää...

  VastaaPoista
 9. minuakin on suorastaan naurattanut tämä kohu elintarvikealan lakosta. einesten ja kaupanleivän loppuminen muutamaksi viikoksi tekisi ihan hyvää (kotikeittiöille). voisi moni huomata ettei kotikokkaus olekaan aina niin aikaavievää tai hankalaa...

  ja pinean kommentista olen ihan samaa mieltä!

  VastaaPoista