Pakastepizza helpottaa sikäli kivasti arkea, että täydellinen pizzan on pöydässä puolessa tunnissa ulko-oven avaamisesta.
Etukäteisvalmisteluina joutuu tietysti tekemään (joskus aiemmin) isomman satsin pizzataikinaa, josta ensimmäisen kohoamisen jälkeen on laittanut sopivia annoksia pakastusrasioissa pakkaseen. Kun taikinan ottaa aamulla huoneenlämpöön, on se illansuussa juuri sopiva kaulittavaksi ja uuniin.
Etukäteisvalmisteluina joutuu tietysti tekemään (joskus aiemmin) isomman satsin pizzataikinaa, josta ensimmäisen kohoamisen jälkeen on laittanut sopivia annoksia pakastusrasioissa pakkaseen. Kun taikinan ottaa aamulla huoneenlämpöön, on se illansuussa juuri sopiva kaulittavaksi ja uuniin.
Tänään pizzan päällä oli uuniin mennessä vain tomaattikastiketta sekä puna- ja keltasipulia. Uunista tullessa lisättiin rucolaa, granaattiomanaa ja savustettua fetaa.
Tämä on taas niitä hetkiä, jolloin harmittelen pientä pakastinta. Meillä tyydytään siis vain yön yli jääkaapissa nostatettuun taikinaan...
VastaaPoistaMutta kyllä puolen litran pakastusrasian täytyy mahtua kuinka pieneen pakastimeen tahansa ;)
PoistaHyvän näköinen pizzapohja. Löytyykö reseptiä ? Tsekkaappa mun uusi ruokablogi erikabastlea.blogspot.se :)
VastaaPoista