lauantai 1. elokuuta 2009

Korianteri-persiljamuikut

Tässä ruoassa säilötty sitruuna ja korianteri toivat muikkuihin kivaa marokkolaista fiilistä.

Ladoin valurautapadan pohjalle ohueksi kerrokseksi puolet muikuista, joiden päälle levitin nipullisen tuoretta korianteria, pienen nipun silolehtipersiljaa ja neljänneksen säilötystä sitruunasta aivan ohuiksi siivuiksi leikattuna. Tämän kerroksen päälle laitoin loput muikut ja niiden päälle vielä uutta sipulia renkaiksi leikattuna.

Sulatin kattilassa kunnon kimpaleen voita, kaadoin voisulan muikkujen päälle ja lisäsin reippaasti suolaa. Haudutin pataa puolisen tuntia ja keitin samalla kyytipojaksi uusia perunoita tillinvarsien kanssa.

Milloin muuten uudet perunat lakkaavat olemasta uusia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti