perjantai 28. elokuuta 2009

Artisokka-härkäpapurisotto

Yksi perheemme lempiruokia on risotto ja erityisesti artisokkarisotto. Se miksi tämä taitaa olla ensimmäinen risottoruoka blogissani johtuu yksinomaan siitä että risotoista tuntuu olevan mahdotonta saada kivoja kuvia. Ruoka kun ei itsessään ole kovin näyttävän näköistä. Onneksi sitäkin parempaa maulta. Toisaalta risotto on myös ruoka, joka on paras syödä heti valmistuttuaan, joten kovin paljoa aikaa ei kuvaamiseenkaan halua uhrata.

Tällä kertaa artisokka sai kaverikseen tuoreita härkäpapuja. Kiitos (taas) Ullalle siemenistä!

2 kommenttia:

  1. Ole hyvä :-) Ihan mielettömän hyviä ne härkäpavut. Sen kun vain ryöppää, donkkaa päälle kirnuvoita ja parmesania, niin on mahtava makuelämys taattu.

    VastaaPoista
  2. Täytyy laittaa noita ensi keväänä vähän enemmän. Tuntuvat kasvavan ihan kivasti näin kylmemmälläkin.

    VastaaPoista